Mail mig
Forsiden
         Billeder 2-07
Billeder 1-07
Billeder '06
 
Fraklip
 
 
 
 
 
     

Billeder 2. halvår 2007

Hej!

Alle spørger om billeder, så selvfølgelig vil jeg finde de bedste billeder mor og far laver og sætte dem herind, så kan I alle følge med i, hvad jeg underholder mor og far med :o)

Jeg glæder mig over hvert et besøg på siden og skriv endelig en hilsen....  far siger, at jeg skal øve mig, så jeg bliver lige så god til det her computer-teknik som ham ;-)))

© COPYRIGHT 2007 ALL RIGHTS RESERVED

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg underholder hele stuen indtil jeg til sidst tager fars hånd og går hen til døren: "nu vil jeg gerne i seng, far!"

 

Far og jeg lytter til faster Gitte og Jyttes korsang på deres ipod - det er jeg helt vild med... fed dims med god virkning ;-) Sutten følger mig selvfølgelig overalt ;-)

 

Hvor har jeg bare hygget mig i juledagene... og så er jeg blevet gode venner med mor igen efter at hun kom hjem fra det der far kalder sygehus. Jeg er nu rigtig glad for lillebror, han er lidt spøjs - uanset hvor meget jeg nysser ham, så virker han ikke til at reagere ligesom alle andre gør.. hmmm, men jeg giver ikke op ;-)

 

Jeg har fået øje på et brunkage-hjerte på juletræet... julen er da ovre d. 25., ik' ? Haps! ;-)

 

Et par billeder fra juleaften - jeg fik endda set gåsen, fik gaver og dansede om juletræet, selvom det til sidst var på armen af far ved siden af lillebror :-)

 

 

 

He, jeg fik denne adventsgave af mormor og morfar; men gu' ve' om de mente at den skulle sidde så flot på mig? Jeg ligner jo onkel Brother B... ;-)

 

Ha, jeg fik en Peter Plys der kan fortælle historie og synge, men jeg skulle lige se den an inden den fik en nysser ;-)

 

He, he idag var vi igang med pynte juletræ og synge julesange... og jeg forstod lige at man skulle spise juletræet - så det gør jeg lige ;-)

 

Jeg drikker med sugerør - det fandt jeg lige ud af at jeg kunne for nogle uger siden. Og så er jeg ude at gå med "tusind-hjulet" ;-)

 

Jeg hygger mig med farmor på det ene billede. På det andet siger jeg: Lad mig også komme til, Laurits er sød ;-)

 

Den 19.12. blev Laurits født og jeg blev storebror ;-))) Mormor og morfar overnattede med mig... og da far kom om morgenen så han godt nok træt ud ;-)

  

 

I aften har jeg taget begivenhederne i egen hånd - først tog jeg mor med ned i kælderen og bad om at få nattøj og ny ble på, derefter ville jeg hellere have mælk end vand, så jeg måtte lige vise mor at mælken jo kommer fra køleskabet. Ja, og da jeg havde spist tog jeg far med ud i badeværelset og tog selv mit badekar frem - så er vi klar far! På billederne bliver jeg tørret med hårtørreren ;-)

 

Jeg har spist helt selv idag - jeg var nemlig så sur over ikke at få lov til at spise selv i morges, så jeg fik helt selv lov her til aften ;-) Far syntes også det var sjovt for kameraet ;-)

 

He, he - det nu sjovt med denne juletid - mor og far har også nissehuer på ;-) Og rensdyret Rudolph kan synge og lyser med sin røde næse... wuaaoww - den skal lige have en nysser ;-)

 

I aften sad jeg og legede med mors mave - den er nu spændende og meget stor ;-))

 

Jeg har lært mig selv at gå hen i skuffen og finde et krus og derefter gå hen til håndvasken og be om vand ;-) Så lige nu drikker jeg ret tit noget ;-)

 

Denne weekend til bedstefars 60 års fødselsdagsfest, næste morgen var jeg i bad med fætter Anton, imens far styrede os ;-) Om aftenen var jeg på tur rundt i alle hjørner og her fandt jeg lige kontakt ;-)

 

I sidste weekend var vi med farmor og farfar og alle børn og børnebørn på weekend-tur i Bønnerup Strand. Det var bare sjovt og ikke mindst fik jeg igen set min fætter Anton og min kammerat Patrick ;-)

 

He, he - idag var jeg ovre i mit legeland!! Butikken er bare gigantisk og fantastisk - så jeg fik gået op og ned af de lange og brede gange med lige netop den gåvogn som jeg kunne li' og ikke mindst fik jeg leget med et køkken. Det er nu sjovt som jeg efterligner mor og far ;-)

 

 

 

Om søndagen var jeg til fætter Sigurds barnedåb. Jeg var ikke helt i mit es med alle de mange mennesker, men så var det godt at jeg kunne holde mig lidt til min fætter ;-)

 

I weekenden var jeg hos mormor og morfar - og de har bare et fantastisk bad! Også havde jeg lige fået en and der laver fontaine samtidig med at den siger "rap,rap,rap,rap...". Jeg nyder at lege i badet og ikke mindst lærte jeg at sige 2 nye ord: Rap, rap! ;-)

 

Søndag var jeg med i Bauhaus - ja, jeg er jo lidt vild med at komme ud og købe ind nye steder... MEN Bauhaus er bare min favorit!! Se de havde indkøbsvogne med en bil til mig foran - fantastisk! Jeg blev helt sur, da mor og far ville ud af butikken efter 40 minutter ;-) Dyt, dyyyt ;-))

 

Efter en god tur til Kronborg igår - hvor jeg sov på hele rundturen ;-) Var vi idag på legepladsen med en masse andre børn. Jeg kørte med far på cykel, som jeg bare elsker, og vi så endda flere vov-vov ;-) Jeg tog endda en rutsche-tur med far på den store bane - huuiii hvor det gik stærkt ;-))

 

He, he, idag var vi henne og besøge fars gamle marathon-løbe-kammerat fra Hamburg. Han har en søn, Sebastian, som er 6 dage yngre end mig. Det var bare sjovt... og hyggeligt.

 

Kære mor og far,

mine første ord blev hverken 'far' eller 'mor'... men "vov, vov", hver gang jeg ser en hund eller bare et billede af en hund ;-))) Billedet er taget da jeg fik kort, sko og sokker af Brian, Martin og Frida ;-) Det andet billede: Når jeg står på tæer og strækker mig meget.... kan jeg vinke ud af vinduet til fuglene ;-)

 

Så er jeg gået de første skridt...og sutten er med ;-) Jeg nåede endda fra køkkenet til fjernsynet, selvom jeg var meget træt ;-)

 

På skovtur med Trine, Palle, Amalie, Maria, Line, Jakob og mor og far ;-)

 

Mor og jeg leger i haven, imens far fotograferer ;-)

 

Vi havde besøg af Allan, Vivian, Alexander og Christine - så der er blev leget med de store ;-) Vivian læste endda en bog for mig ;-)

 

Jeg er bare helt vild med alt det skum ;-)

  

Se min fine tand ;-)

  

 

Vi havde besøg af farmor og farfar Henrik igår og idag. Det var bare rigtig hyggeligt - her leger jeg med farmor i gæste-legeværelset ;-)

 

Så fik jeg det første brandmærke... mor var uopmærksom og jeg stod op ad fars ryg og kunne få fat i redskabet til brændeovnen!! Heldigvis fik jeg ikke ramt munden, men kun hagen... pyha siger mor og far. Jeg gad nu ikke at få hagen afkølet ret længe, for jeg skulle lige hen og læse en bog!! På det andet billede får jeg min liv-liv-livret: Øllebrød!?! Når jeg får det kan jeg endda komme op ad stolen for få mad af mor ;-)

 

Jeg har faktisk ikke haft det godt de sidste par dage - har pivet en del. Men idag var jeg bare i hopla sammen med far, så jeg skubbede min vogn rundt i hele huset ;-) Engang imellem lavede jeg om på konceptet, så da far kom ud i køkkenet stod jeg selv i vognen - og så måtte far jo skubbe, nu hvor jeg var i vognen ;-))

    

 

Far kunne lige komme ud fra kontoret og tage billeder af, at mor og jeg går rundt i hele huset, og jeg nåede endda helt hen til ham ;-) På det sidste billede er jeg kommer til en afspærring... og jeg kan ikke komme ind til mit legetøj? Men jeg er glad alligevel - huiii!! ;-)

   

Jeg er ude i det dejlige vejr og lege i haven. Min vogn er selvfølgelig med ;-) Jeg kan dog også blive træt og så skal jeg bare sidde i vognen og mor skal skubbe ;-)

 

Idag var jeg bare i godt humør (undtagen da far afleverede mig i vuggestuen og forlod mig), så jeg fik rettet op på mors dårlige arbejdsdag ;-) Jeg blevet rigtig glad for Egg-tower, hvor jeg kan putte 3 kugler ned i og så kommer den nederste ud igen - det er bare sjovt. Se hvor jeg jubler ;-)

 

 

Jeg var helt vild med at spise selv her iaften... jeg har ikke helt styr på det endnu, for gaflen er sjovest at feje alt af bordet eller hamre i bordet med ;-)

 

Igår havde jeg besøg af Rasmus - han er godt nok stor. Han har allerede str 25 i sko - pyha! Her er vi vist på vej i seng begge to ;-)

 

 

Vi havde besøg af mødregruppen, så der var rigtig gang i huset... og ikke mindst i mødrene ;-) Jeg fik en tur i min anhænger ;-)

 

En dejlig fødselsdag er slut ;-)

 

Vi kom ned til bedstemor og bedstefar, hvor jeg lige kunne checke de fine blomster og så var der kage og gaver... jeg kunne tromme på pakkerne, det var sjovt. Og så var det lige tallerkenen som jeg kunne lege gemme-leg bag, det var nu det sjoveste ;-)

 

 

Så blev det min fødselsdag... dagen startede super, far og mor drønede rundt for at komme afsted fra morgenstunden, jeg fik skidt, så det der lo.. op over midt på ryggen - så det var lige før der var panik ;-) Og så kom de ud på motorvejen for at stå i kø... jeg tog mig en lur ;-)  Vi kom til Odense hvor mor og jeg var i Rosengårdscenteret - det var bare sjovt at skubbe rundt med klapvognen, MEN brandbilen var den bedste. Jeg blev bare rasende da mor tog mig væk efter kun 15 minutter i den!!

 

Her leger jeg med farmor i haven... huiii ;-) Og nu har jeg lært at svar når jeg bliver spurgt om hvor stor jeg er ;-) Farmor er dog ikke med på billederne... hun er jo fotografen!

 

Farmor, Uroma og Uropa var på besøg i weekenden og passede mig. Jeg syntes det var dejligt, men det har nok været hårdt for dem allesammen, for de har alle haft nok at lave ;-)

  

 

Mormor, morfar, oldemor og oldefar kom på besøg i weekenden, og de kom med en scooter med anhænger - se jeg kan allerede sidde på den ;-)  Og imens morfar havde samlet sandkassen, så hyggede jeg mig i den, imens hele haven blev "restaureret" omkring mig ;-)

 

Bedstefar leger med mig - han kom for at hjælpe med at køre mig ind i vuggestuen. Og så kunne han få mig til at blive totalt begejstret så jeg rystede på hele kroppen - ligesom fætter Anton kan ;-)

 

Uffe og Lene kom med deres tre døtre på besøg, det er bare sjovt ;-) Anna bærer mig rundt ude i haven... og så fik jeg en flyvetur af far - huiiii ;-)

 

Vi fik besøg af Benjamin og Tina fra mors mødregruppe. Benjamin er godt nok god til at gå, så jeg fik en tur rundt i udestuen ;-)

 

Jeg har bare hygget mig de sidste par dage og kan både kravle, vende mig, vinke eller klappe på kommando og ved hvad sutten er ;-)

 

Bedstefar og bedstemor passede mig i nogle dage og de havde et orgel - sjov ting der kan spille helt selv ;-) Jeg hyggede mig rigtig med de "to gamle", som de kalder sig - her er bedstemor ved at lave sjov med mig efter aftensmaden ;-)

   

Jeg var med ovre og hente fætter Anton i skovbørnehaven - og far bar mig i hans nye underlige rygsæk ;-) Mor fandt et svævende blad og det havde jeg lidt svært ved at få fat i, idet det bevægede sig når man nærmede sig med hånden... underligt? Og mor går rundt med min hat på ;-)

 

Jeg er begyndt at kravle på alle fire nu... og jeg kravler bare derudaf ;-) Men faster Karin og fætter Anton havde bare en sjov ting kaldt Tamo, den kan jeg træne min ligevægtsfølelse på ;-)

 

Far og mor tog mig med på slots ophold på Gl. Vraa slot - det var et flot sted. Specielt var jeg helt vild med alle de rosenblade som far havde fået lagt ud over himmelsengen ;-) Gu' ve' hvor roserne var henne?

  

Vi kom op og besøgte min nye fætter Sigurd. Han er godt nok lille... selvom jeg jo har været noget mindre, da jeg blev født?! Utroligt ;-) Ham bliver jeg helt sikkert meget glad for, men han skal lige lære at grine til kameraet ;-)

 

Så startede ferie... endelig. Far og mor fik fra arbejde og vi kom på tur ;-) Vi stoppede hos Heike, så far kunne få behandlet sin ryg igen igen igen, og imens nåede jeg at tisse på mor - jeg var ikke helt stolt af det, men mor grinte meget over at det blevet varmt i skødet efter hun havde taget min ble af ;-) MEN Gitte klaver var bare spændende...

  

Amalie er bare den bedste lege-veninde - hun kørte mig igennem hele huset... huuiiii ;-) Og så havde hun endda hendes lillesøster Maria med... og hun lå i min kravlegård?! Det synes jeg bare var spændende ;-)

    

Jeg er begyndt at kunne rejse mig op... ikke kun i min seng men også i badekarret ;-) så kan jeg rigtig komme videre omkring, men papkassen er ikke så sjov længere... den vælter, ØV!

 

Bedstefar blev 60 år og der var masser af mennesker samlet, selvom den store fest kommer senere. Men jeg synes jo bare at det er hyggeligt, så her er et par billeder fra dagen... ;-) Anton laver sæbebobler for mig på terrassen, det var helt vildt... huuiii!! Og bagefter gav han mig en tur på hans vogn, som jeg har fået lov til at låne med hjem ;-)

 

Bedstefar gav en tur på Antons tiger-cykel inden Anton stod op.. he he ;-) Og bedstemor viser udsigten, som fint kan ses i ruden ;-)

 

Oliver og hans forældre, Mette og Jesper, kom også lige på besøg... huuiii. Vi legede sammen med traktor, skovl, si og mange andre ting ;-) På det andet billede er alle de spændende ting blevet fredet, idet Jesper har taget os begge top op... Oliver har lært mig at sidde og vinke til hinanden ved middagsbordet ;-)

 

Jeg så lige mit snidt til at komme på tur, så jeg smuttede inden hverken mor, far, mormor eller morfar opdagede det... næsten ikke opdagede det ;-) Og jeg nåede at få fingrene i potten he, he ;-))

 

På det første billede er jeg ved at inspicere mors computer (den er faktisk tændt) - og min interesse for computeren er allerede meget stor... til fars store glæde ;-) Ja, og når mor og far tror at jeg skal lægges ud og sove... og så jeg ikke er træt, så kan jeg da bare sidde og hygge selv ;-)

 

Mormor og morfar kom også på besøg, her hjælper jeg lige mormor med opvaskemaskinen (den er bare spændende!), og bagefter fik jeg en gåtur ;-)

 

He, he, så kom farmor og farfar også på besøg... og de havde endda min fødselsdagsgave med (lidt for tidligt) men lige rigtigt for mig... se selv ;-)

 

Det er nu dejligt, at så mange gerne vil komme og besøge os i deres ferie, selvom far, mor og jeg ikke har ferie ;-) Bedstefar og bedstemor var på besøg i weekenden og det var bare sjovt ;-) Selvom jeg på et tidspunkt smuttede fra stuen - under stole og borde - og ud i udestuen inden bedstemor nåede at fange mig ;-)

 

Bedstefar tog mig med ud og ride - det syntes jeg bare var skægt, selvom jeg ikke helt kunne forstå at jeg ikke kunne holde fast i manken ;-) Bagefter fik jeg en svingtur i gyngen... huiii ;-)

  

Mor hentede mig idag, og jeg gad bare ikke have cykel-hjelm på... så jeg holdt fast i den hele vejen og holdt den over hovedet ;-)

Far havde fødselsdag idag og det var rigtig god dag, fordi der var så mange gæster... og de ville gerne snakke ;-) Her kan du se at Frida og Amalie gynger mig også fik jeg en hoppe-tur med Brian - huuiiiii!

    

Jeg leger med mor i sommerhuset - det var bare sjovt at spille fodbold for både mor og mig ;-)

Idag rejste jeg mig op i min seng, imens jeg legede med far ;-) Så som I kan se har far og jeg sat bunden lidt ned, så jeg igen fint kan stå uden at kunne falde ud... huuiiii ;-)

  

 

Niels-Emils homepage

Welcome to