Mail mig
Forsiden
        
Billeder 1-08
Billeder '07
Billeder '06
Fraklip
 
 
 

Nogle af de bedste billeder fra 2006

Hej!

Alle spørger om billeder, så selvfølgelig vil jeg finde de bedste billeder mor og far laver og sætte dem herind, så kan I alle følge med i, hvad jeg underholder mor og far med :o)

Jeg glæder mig over hvert et besøg på siden og skriv endelig en hilsen....  far siger, at jeg skal øve mig, så jeg bliver lige så god til det her computer-teknik som ham ;-)))

© COPYRIGHT 2006 ALL RIGHTS RESERVED

 

 

 

 

 

 

 

Nu er jeg ved at finde ud af, at jeg kan putte mit legetøj i munden ;o) mor og far griner godt nok lidt når jeg angriber det... I dag har jeg været med Line og mor på shopping og cafe tur :o) og jeg fik lov til at bruge min nye flyverdragt- den er bare fin :o)

   

Til nytår skal vi være hjemme og Brian og Martin er kommet på besøg allerede - nej, hvor jeg hygger mig, specielt at sove på Martins arm er bare hyggelig ;-)

   

Se min nye fine dragt... den er dejlig varm... men hvordan kommer man til at bevæge sig i den, det kan jeg ikke helt finde ud af?? Jeg kan dog få den ene arm opad og give "signal" ;-)

 

Jeg havde en fantastisk jul, selvom jeg til tider ikke kunne håndtere alle de forskellige mennesker og indtryk! Så juleaften var jeg ulykkelig det meste af aftenen, men turen i kírke var rigtig hyggelig ;-) Og så har jeg endelig fået besøgt både mormor og morfar, farmor og farfar, og bedstemor og bedstefar :o) Her er bare nogle meget få af alle de billeder der blev lavet....

 

 

 

     

                                                                 Det er altså fedt med julen, så får jeg endelig lov til at bruge mit julemandstøj:o)

Vi holdt julehygge hjemme hos mor og far idag, og jeg kunne rigtig lege med Amalie idag ;-) (18/12 2006)

  

Vupti - så er jeg begyndt at kommunikere med onkel Anders! Faktisk kan jeg sige "Huiii" på kommando og det er bare sjovt synes jeg - så jeg griner over hele krydderen allerede inden jeg skal sige noget ;-))) Men jeg kan kun hvis jeg står op, ellers gider jeg ikke!! Her er også et billedet af mig og min olde-mor-farmor - vi hyggede os i lørdags ;-)

  

He, he - jeg var nede og blive vejet på sundhedsplejersken og nu er jeg oppe på 5600g og 60 cm, så far og mor var stolte ;-) Specielt også da jeg viste, at jeg nemt kunne holde hovedet oppe til begge sider i længere tid ;-)

 

Idag var min mormor, begge mors fastre og mors kusine Majbrit på besøg - Majbrit skal føde om 6 uger, så hun var fin rund... selvom man ikke kan se det på billedet (jeg nyder udsigten ;-) (6/12 2006)

 

Nu har jeg da en overkrop som er et godt styk længere end fars fod er lang... se selv! He, he ;-))

Det er bare sjovt at være i brusebad med far... og specielt at ligge på det varme gulv og lege bagefter ;-)

  

Så blev det første december og jeg ville lige træne i at være en rigtig julenisse... men mor havde lidt svært ved at fange mig på billederne ;-)

    

Jeg vokser ikke så meget, så jeg er ca. 57-58 cm lang - men nu vejer jeg 5.000 gram ;-) Jeg er helt vild med at stå på fars ben og holde mig selv med strakte ben, det er bare sjovt! ;-)

I weekenden var jeg sammen med Patrick - vi skulle have været næsten lige gamle, men selvom jeg er ældre er han større ;-)  Det med balancen har jeg ikke helt styr på endnu... tror mor ;-)  (18/11 2006)

 

Min første tur i vandet ;-) Jubii, jeg var med mor og tante Karin i svømmehallen og jeg var bare sej!! Og så var jeg glad og tilfreds bagefter... og lidt sulten ;-) Jeg er nu 58 cm høj!

   

Jeg var på besøg ved Rasmus, og han havde bare den flotteste uro - med bevægelse og musik... den kunne jeg godt li ;-)Jeg tror, at jeg arvet fars evne til at komme af med afføring, så jeg er blevet rigtig dygtig til at fylde både bleen, undertøjet og overtøjet på een gang ;-)))  (15/11 2006)

    

Søndag morgenmad er bare hyggeligt - specielt når jeg kan være med til bords, mor og far troede at jeg synes det var spændende, men jeg syntes bare vejret med morgen solen var meget mere spændende... he he ;-)

                                              

Rasmus kom på besøg lørdag aften - og vi hyggede os i hver vores Babybjørn Vippe (jeg har fået en dåbsgave lidt tidligt ;-) Rasmus vejer allerede 9 kg! Mor lavede gymnastik i køkkenet ;-)

       

Onkel Anders kom samtidig med at vinteren kom. Han blev hos os i nogle dage - det var hyggeligt, se bare billederne ;-) (1/11 2006)

  

Det var bare en sjov dag idag ;-) Jeg var med mor i mødregruppe, og der oplevede jeg gruppe-amning - se selv ;-)) (31/10 2006 - 8 uger)

Jeg fik lige besøg af bedstefar og bedstemor, det var rigtig hyggeligt. Jeg var frisk og vågen da de kom, så vi rigtig kunne lege - det gjorde mig lidt træt til eftermiddagen hvor jeg sov fra det hele, bla en dejlig gåtur i skoven ;-) Men de havde både en fin Babybjørn Vippe som gave med og masser af bleer... dem bruger jeg nemlig en hel del af ;-)

  

He, he - så kom jeg op på 3850g og 52cm lang, jeg er vist blevet lidt mere buttet end tidligere ;-) Det er nu bare hyggeligt at være på tur med mor og blive pakket ned i barnevognen... og kameraet kan ikke følge med sutten ;-)

     

Onkel Bo kom lige på besøg - han kunne ikke finde herhen, men det var dejligt at han kom forbi ;-) Jeg hyggede mig på hans arm, som du kan se ;-)

        

Idag var jeg til mødregruppe - heldigvis var der også andre børn, de var nu store i forhold til mig, men de var spændende ;-) Jeg kan bare blive sur, hvis jeg ikke får varmt tøj på efter bad med det samme... (23/10 2006 - 7 uger)

Nu vejer jeg 3690g (min far gættede på 3700 - det

var godt gået) og er ca. 55 cm - jeg er vist lidt tyk nu ;-)

                       

 

Jeg fik også besøg af Karsten, Jette, Viktor og Frida - det var sjovt! Viktor og Frida måtte godt lege med mine ting ;-)

 

Så har jeg faktisk fødselsdag - det vil sige, at det var idag at jeg skulle være født. Min mormor og morfar kom og legede hele dagen med mig, det havde vist både de og jeg glæde af ;-)  (19/10 2006 - 6 uger)

 

Far synes jeg er ved at blive ret stor... i alle retninger!! Men det er jeg da også, se bare målebåndet ;-)

De sidste dage er gået herhjemme, det har bare været dejligt. Selvom jeg er begyndt at have nogle vaner om helst at sove på fars arm... nå, men jeg kommer med ud i det flotte vejr hver dag - her er de første billeder hvor far endelig fik lov til at tage mig på tur i babybjørnen. Det er bare sjovt og lidt sjovt at man falder i søvn med det samme ;-) Det andet billede viser vist bare hvem jeg har arvet min sove stilling fra ;-)))))

      

Vi fik også besøg af Mette og Oliver i hyggebo, det var bare sjovt! Mette havde endda en mobiltelefon med til mig - den er jeg bare glad for ;-) (13/10 2006 5 - uger)

 

Hov, jeg glemte faktisk helt at vise, at jeg havde fået besøg af onkel Brian og Martin - de havde endda taget Frida med som mor hyggede med på   sofaen ;-))

   

Så kom tante Lene på besøg i hyggebo- det var rigtigt hyggeligt at lege med hende, og jeg glæder mig meget til, at hun tager onkel Anders med. Lene lærte mig at smile ligesom hun gør- se selv ;o)))) jeg har bare flere dobbelt-hager :o))

       

 

I dag har jeg rigtig været på tur i barnevognen... det er godt mine forældre har valgt en vogn der kan klare masser af bakker, for det gik op og ned... gid vi snart skal afsted igen- det var sjovt :o)

     

Sikke en dag - mor og far havde virkeligt lagt et stramt program i Århus, så jeg besluttede mig for at hjælpe så meget som muligt ;-) så jeg spiste altid samtidig med mor og far ;-) lave sjov med fætter Anton ;-) og slappe af ved Ulla og Peter (ligesom far tit har gjort ;-) (10/10 2006)

    

 

Hyggebo er nu et dejligt sted, specielt hvis jeg kan få lov til at ligge foran brændeovnen og lege med mit legetøj - jeg er faktisk rigtig god til at ramme giraffen ;-)

     

 

Idag har jeg hygget mig med mor, far og Anders - jeg var endda med far på arbejde ;-) Da vi så kom hjem var jeg godt nok sulten, men jeg byttede vist lige mors bryst ud med fars næse...?? ;-)  og jubbi idag har far fået 14 dages barsel :o))))))) det har mor og jeg virkelig glædet os enormt til :o)))

Hov, jeg vil da også lige fortælle, at jeg for første gang var på besøg hos lægen ;o) og han siger også, at jeg er rigtig fin :o) Og nu vejer jeg 3100 gram, snart har jeg taget et helt kilo på :o) (6/10 2006 - 4 uger)

    

Så kom min farmor og Henrik på besøg, det var bare dejligt!! For de hjalp med hele lejligheden og så kunne min farmor lære mig noget om musik - det er far og mor ikke så god til ;-) Men jeg kan også blive sur...

       

 

Endda de nye oldeforældre kom forbi heeeelt fra Holstebro... og jeg var helt i hopla - det var oldemor og oldefar vist også ;-))

     

 

He, he - jeg fik en rigtig god gave fra Anders (fra Schweiz), som jeg er rigtig glad for at kigge på ;-)

     

Neeeej, nu fik jeg besøg af min lege-kammerat Rasmus - han er kun 4 måned ældre end mig... det kan man vist godt se ;o)))

 

Wow, min mormor og morfar kiggede forbi på vej hjem fra San Francisco, det var hyggeligt ;-)

    

Så kom jeg endelig ud på min første barnevogns-tur med mor og far- og hvor er det skønt med 25,4 grader, jeg forstår godt at mor og far ville have en is... but milk for me, please :o)

 

Endelig skal jeg med mor og far hjem :o))) Jeg glæder mig så meget, at jeg faldt i søvn med det samme! (tror godt jeg kan li det der med at køre i bil!) Endelig hjemme i min fine seng... (22/9 2006 - 2 uger)

      

 

Min sut er måske lidt stor, men hvor er jeg glad for den :o) og hvor bliver jeg søvnig når jeg bruger den- det er mor og far vis ret glade for :o) 

 

Jubbbbiiiiii mor er ved at have det bedre :o))))))

 

 

Hvor er det dejligt her hos mor :o) bare hun snart får det godt igen så vi kan lege lidt igen- men det er nu også rigtig dejligt at have besøg af Karin, her kan jeg også godt lide at være :o) (1 uge gammel)

   

 

 Jeg bliver altså så træt når mor ordner mit hår, mon det nu også er nødvendigt... (3 dage gammel)

 

Dejligt her hos far :o))))))) og jeg tror, han nyder det lige så meget som mig ;o))

Farmor tog de billeder her på min fødselsdag, den 7 september. Det var en rigtig skøn dag; og sikke en masse familie jeg fik besøg af! Alle bedsteforældre kom helt til København fra Jylland, og det samme gjorde tante Karin og onkel Anders- dem glæder jeg mig alle til at se meget mere til :o)

 

Niels-Emils homepage

Welcome to