Mail mig
Forsiden
        
Billeder 1-08
Billeder '07
Billeder '06
Fraklip
 
 
 
 
 
     

Nogle af de bedste billeder fra 2007

Hej!

Alle spørger om billeder, så selvfølgelig vil jeg finde de bedste billeder mor og far laver og sætte dem herind, så kan I alle følge med i, hvad jeg underholder mor og far med :o)

Jeg glæder mig over hvert et besøg på siden og skriv endelig en hilsen....  far siger, at jeg skal øve mig, så jeg bliver lige så god til det her computer-teknik som ham ;-)))

© COPYRIGHT 2007 ALL RIGHTS RESERVED

 

 

 

 

 

 

 

 

Far og jeg lytter til faster Gitte og Jyttes korsang på deres ipod - det er jeg helt vild med... fed dims med god virkning ;-) Sutten følger mig selvfølgelig overalt ;-)

 

Hvor har jeg bare hygget mig i juledagene... og så er jeg blevet gode venner med mor igen efter at hun kom hjem fra det der far kalder sygehus. Jeg er nu rigtig glad for lillebror, han er lidt spøjs - uanset hvor meget jeg nysser ham, så virker han ikke til at reagere ligesom alle andre gør.. hmmm, men jeg giver ikke op ;-)

 

Jeg har fået øje på et brunkage-hjerte på juletræet... julen er da ovre d. 25., ik' ? Haps! ;-)

 

Et par billeder fra juleaften - jeg fik endda set gåsen, fik gaver og dansede om juletræet, selvom det til sidst var på armen af far ved siden af lillebror :-)

 

 

 

He, jeg fik denne adventsgave af mormor og morfar; men gu' ve' om de mente at den skulle sidde så flot på mig? Jeg ligner jo onkel Brother B... ;-)

 

 

Jeg drikker med sugerør - det fandt jeg lige ud af at jeg kunne for nogle uger siden. Og så er jeg ude at gå med "tusind-hjulet" ;-)

 

Jeg hygger mig med farmor på det ene billede. På det andet siger jeg: Lad mig også komme til, Laurits er sød ;-)

 

Den 19.12. blev Laurits født og jeg blev storebror ;-))) Mormor og morfar overnattede med mig... og da far kom om morgenen så han godt nok træt ud ;-)

  

 

Jeg har spist helt selv idag - jeg var nemlig så sur over ikke at få lov til at spise selv i morges, så jeg fik helt selv lov her til aften ;-) Far syntes også det var sjovt for kameraet ;-)

 

 

I aften sad jeg og legede med mors mave - den er nu spændende og meget stor ;-))

 

Jeg har lært mig selv at gå hen i skuffen og finde et krus og derefter gå hen til håndvasken og be om vand ;-) Så lige nu drikker jeg ret tit noget ;-)

 

Denne weekend til bedstefars 60 års fødselsdagsfest, næste morgen var jeg i bad med fætter Anton, imens far styrede os ;-) Om aftenen var jeg på tur rundt i alle hjørner og her fandt jeg lige kontakt ;-)

 

I sidste weekend var vi med farmor og farfar og alle børn og børnebørn på weekend-tur i Bønnerup Strand. Det var bare sjovt og ikke mindst fik jeg igen set min fætter Anton og min kammerat Patrick ;-)

He, he - idag var jeg ovre i mit legeland!! Butikken er bare gigantisk og fantastisk - så jeg fik gået op og ned af de lange og brede gange med lige netop den gåvogn som jeg kunne li' og ikke mindst fik jeg leget med et køkken. Det er nu sjovt som jeg efterligner mor og far ;-)

 

 

 

I weekenden var jeg hos mormor og morfar - og de har bare et fantastisk bad! Også havde jeg lige fået en and der laver fontaine samtidig med at den siger "rap,rap,rap,rap...". Jeg nyder at lege i badet og ikke mindst lærte jeg at sige 2 nye ord: Rap, rap! ;-)

 

Søndag var jeg med i Bauhaus - ja, jeg er jo lidt vild med at komme ud og købe ind nye steder... MEN Bauhaus er bare min favorit!! Se de havde indkøbsvogne med en bil til mig foran - fantastisk! Jeg blev helt sur, da mor og far ville ud af butikken efter 40 minutter ;-) Dyt, dyyyt ;-))

 

Efter en god tur til Kronborg igår - hvor jeg sov på hele rundturen ;-) Var vi idag på legepladsen med en masse andre børn. Jeg kørte med far på cykel, som jeg bare elsker, og vi så endda flere vov-vov ;-) Jeg tog endda en rutsche-tur med far på den store bane - huuiii hvor det gik stærkt ;-))

 

 

Så er jeg gået de første skridt...og sutten er med ;-) Jeg nåede endda fra køkkenet til fjernsynet, selvom jeg var meget træt ;-)

 

 

Mor og jeg leger i haven, imens far fotograferer ;-)

 

 

Jeg er bare helt vild med alt det skum ;-)

  

Se min fine tand ;-)

  

 

Vi havde besøg af farmor og farfar Henrik igår og idag. Det var bare rigtig hyggeligt - her leger jeg med farmor i gæste-legeværelset ;-)

 

Så fik jeg det første brandmærke... mor var uopmærksom og jeg stod op ad fars ryg og kunne få fat i redskabet til brændeovnen!! Heldigvis fik jeg ikke ramt munden, men kun hagen... pyha siger mor og far. Jeg gad nu ikke at få hagen afkølet ret længe, for jeg skulle lige hen og læse en bog!! På det andet billede får jeg min liv-liv-livret: Øllebrød!?! Når jeg får det kan jeg endda komme op ad stolen for få mad af mor ;-)

 

Jeg har faktisk ikke haft det godt de sidste par dage - har pivet en del. Men idag var jeg bare i hopla sammen med far, så jeg skubbede min vogn rundt i hele huset ;-) Engang imellem lavede jeg om på konceptet, så da far kom ud i køkkenet stod jeg selv i vognen - og så måtte far jo skubbe, nu hvor jeg var i vognen ;-))

    

 

Far kunne lige komme ud fra kontoret og tage billeder af, at mor og jeg går rundt i hele huset, og jeg nåede endda helt hen til ham ;-) På det sidste billede er jeg kommer til en afspærring... og jeg kan ikke komme ind til mit legetøj? Men jeg er glad alligevel - huiii!! ;-)

   

Jeg er ude i det dejlige vejr og lege i haven. Min vogn er selvfølgelig med ;-) Jeg kan dog også blive træt og så skal jeg bare sidde i vognen og mor skal skubbe ;-)

 

Idag var jeg bare i godt humør (undtagen da far afleverede mig i vuggestuen og forlod mig), så jeg fik rettet op på mors dårlige arbejdsdag ;-) Jeg blevet rigtig glad for Egg-tower, hvor jeg kan putte 3 kugler ned i og så kommer den nederste ud igen - det er bare sjovt. Se hvor jeg jubler ;-)

 

 

En dejlig fødselsdag er slut ;-)

 

 

Så blev det min fødselsdag... dagen startede super, far og mor drønede rundt for at komme afsted fra morgenstunden, jeg fik skidt, så det der lo.. op over midt på ryggen - så det var lige før der var panik ;-) Og så kom de ud på motorvejen for at stå i kø... jeg tog mig en lur ;-)  Vi kom til Odense hvor mor og jeg var i Rosengårdscenteret - det var bare sjovt at skubbe rundt med klapvognen, MEN brandbilen var den bedste. Jeg blev bare rasende da mor tog mig væk efter kun 15 minutter i den!!

 

Her leger jeg med farmor i haven... huiii ;-) Og nu har jeg lært at svar når jeg bliver spurgt om hvor stor jeg er ;-) Farmor er dog ikke med på billederne... hun er jo fotografen!

 

Farmor, Uroma og Uropa var på besøg i weekenden og passede mig. Jeg syntes det var dejligt, men det har nok været hårdt for dem allesammen, for de har alle haft nok at lave ;-)

  

 

Mormor, morfar, oldemor og oldefar kom på besøg i weekenden, og de kom med en scooter med anhænger - se jeg kan allerede sidde på den ;-)  Og imens morfar havde samlet sandkassen, så hyggede jeg mig i den, imens hele haven blev "restaureret" omkring mig ;-)

Bedstefar leger med mig - han kom for at hjælpe med at køre mig ind i vuggestuen. Og så kunne han få mig til at blive totalt begejstret så jeg rystede på hele kroppen - ligesom fætter Anton kan ;-)

 

 

Bedstefar og bedstemor passede mig i nogle dage og de havde et orgel - sjov ting der kan spille helt selv ;-) Jeg hyggede mig rigtig med de "to gamle", som de kalder sig - her er bedstemor ved at lave sjov med mig efter aftensmaden ;-)

 

Jeg var med ovre og hente fætter Anton i skovbørnehaven - og far bar mig i hans nye underlige rygsæk ;-) Mor fandt et svævende blad og det havde jeg lidt svært ved at få fat i, idet det bevægede sig når man nærmede sig med hånden... underligt? Og mor går rundt med min hat på ;-)

 

Jeg er begyndt at kravle på alle fire nu... og jeg kravler bare derudaf ;-) Men faster Karin og fætter Anton havde bare en sjov ting kaldt Tamo, den kan jeg træne min ligevægtsfølelse på ;-)

 

Far og mor tog mig med på slots ophold på Gl. Vraa slot - det var et flot sted. Specielt var jeg helt vild med alle de rosenblade som far havde fået lagt ud over himmelsengen ;-) Gu' ve' hvor roserne var henne?

Vi kom op og besøgte min nye fætter Sigurd. Han er godt nok lille... selvom jeg jo har været noget mindre, da jeg blev født?! Utroligt ;-) Ham bliver jeg helt sikkert meget glad for, men han skal lige lære at grine til kameraet ;-)

 

Så startede ferie... endelig. Far og mor fik fra arbejde og vi kom på tur ;-) Vi stoppede hos Heike, så far kunne få behandlet sin ryg igen igen igen, og imens nåede jeg at tisse på mor - jeg var ikke helt stolt af det, men mor grinte meget over at det blevet varmt i skødet efter hun havde taget min ble af ;-) MEN Gitte klaver var bare spændende...

  

 

Jeg er begyndt at kunne rejse mig op... ikke kun i min seng men også i badekarret ;-) så kan jeg rigtig komme videre omkring, men papkassen er ikke så sjov længere... den vælter, ØV!

Bedstefar blev 60 år og der var masser af mennesker samlet, selvom den store fest kommer senere. Men jeg synes jo bare at det er hyggeligt, så her er et par billeder fra dagen... ;-) Anton laver sæbebobler for mig på terrassen, det var helt vildt... huuiii!! Og bagefter gav han mig en tur på hans vogn, som jeg har fået lov til at låne med hjem ;-)

 

 

Jeg så lige mit snidt til at komme på tur, så jeg smuttede inden hverken mor, far, mormor eller morfar opdagede det... næsten ikke opdagede det ;-) Og jeg nåede at få fingrene i potten he, he ;-))

 

På det første billede er jeg ved at inspicere mors computer (den er faktisk tændt) - og min interesse for computeren er allerede meget stor... til fars store glæde ;-) Ja, og når mor og far tror at jeg skal lægges ud og sove... og så jeg ikke er træt, så kan jeg da bare sidde og hygge selv ;-)

 

Mormor og morfar kom også på besøg, her hjælper jeg lige mormor med opvaskemaskinen (den er bare spændende!), og bagefter fik jeg en gåtur ;-)

 

He, he, så kom farmor og farfar også på besøg... og de havde endda min fødselsdagsgave med (lidt for tidligt) men lige rigtigt for mig... se selv ;-)

 

Det er nu dejligt, at så mange gerne vil komme og besøge os i deres ferie, selvom far, mor og jeg ikke har ferie ;-) Bedstefar og bedstemor var på besøg i weekenden og det var bare sjovt ;-) Selvom jeg på et tidspunkt smuttede fra stuen - under stole og borde - og ud i udestuen inden bedstemor nåede at fange mig ;-)

 

Mor hentede mig idag, og jeg gad bare ikke have cykel-hjelm på... så jeg holdt fast i den hele vejen og holdt den over hovedet ;-)

Far havde fødselsdag idag og det var rigtig god dag, fordi der var så mange gæster... og de ville gerne snakke ;-) Her kan du se at Frida og Amalie gynger mig også fik jeg en hoppe-tur med Brian - huuiiiii!

 

 

Idag rejste jeg mig op i min seng, imens jeg legede med far ;-) Så som I kan se har far og jeg sat bunden lidt ned, så jeg igen fint kan stå uden at kunne falde ud... huuiiii ;-)

  

 

Jeg har forelsket mig i een af verdens bedste legesteder... papkassen!! Den er bare sjov at drøne rundt i, og så kan far ryste med kassen så alt hopper (også kinderne ;-).

  

He he, nu er jeg startet i dagpleje og far kørte mig derhen på cykel idag ;-) Men det bedste er næsten, at jeg har fået en gynge på æbletræet... og det er bare sjoooooovt!! Huiiiii  ;-)

  

 

Min første rejse til udlandet og ikke mindst min første brug af mit eget pas! Det var godt at far og mor havde fået lavet det for så kunne vi komme til Halkidiki i Grækenland ;-) Jeg har bare sat et par af billederne op - nyd dem ligesom jeg har nydt ferien og al opmærksomheden ;-) Jeg er bare glad for glade mennesker ;-)

 

Her er mit seneste påfund... jeg er ved at øve mine skuespiller egenskaber ;-) Specielt når jeg overdrevent skal gøre som jeg er meget glad for noget... eller jeg bare skal have far og mor til at løfte mig fra gulvet ;-)

  

  

Nu er jeg ved at lære at køre bil... den er godt nok slukket, men jeg kan sige bruuummm, spytte og selvfølgelig vinke samtidig - se selv ;-)

 

Badning er nu min yyyyndlingsaktivitet ;-))))

  

 

Hejsa... jeg sidder og leger på køkkenbordet ;-)

 

Vi har haft overnattende besøg af Amalie, Trine og Palle - det var bare hyggeligt! Jeg var rigtig i mit es, og jeg er bare glad for Amalie ;-)

He, he - her sidder jeg og bider i mine lædersko ;-) Jeg kan fint sidde selv og der er ikke lang tid til at jeg kan rejse mig op at stå ved et rækværk... men på gulvet bakker jeg kun, selvom jeg øver at kravle med mor hver dag.

 

 

I weekenden var vi Århus, hvor jeg om lørdagen blev passet sammen med fætter Anton af farmor og farfar - det var bare skægt! Selvom de vist blev lidt trætte af mig og mine sove-vaner for tiden... Jeg legede ellers så godt sammen med Anton i liften ;-)

  

Jeg var til familie weekend med olderne, det var rigtig hyggeligt. Som du/I kan se har jeg rigtig hygget mig, specielt fordi det var blevet sommer - og så skulle jeg jo promenere sammen med Thorsten (han er vist min grand-fætter... eller noget i den retning... i hvert fald en sjov og hyggelig fætter ;-)

På forsiden har far sat det samme billede som her, jeg tror han skifter billederne lidt for tit ;-) Idag var ellers en super dag for jeg nåede at møde samtlige bedsteforældre, det var lidt af en rekord, når det er uden anledning ;-)

 

Igår var jeg til mødregruppe med mor - og hun blev bare bekræftet i at jeg er helt vild med sutter ;-) Vi fik en hel æske fyldt med sutter... men jeg kunne desværre ikke få mere end een ind i munden ad gange ;-))

Jeg var i bad med mor idag, det var bare sjovt ;-) Og far kan balancere med mig i een hånd - det synes jeg bare er sjovt og spændende.

 

 

Jeg er nu 7 måneder og 2 dage - og det gode ved at være på sygehuset er, at jeg nu ved at jeg er 70cm høj og vejer 8,2 kg ;-) Mor og far mener dog at det er en rigtig dårlig undskyldning for at være syg og blive indlagt - blot for at blive vejet.

Jeg har fundet ud af at den gamle sofa fra bedstefar er helt perfekt til at stå og kigge efter fugle i (bare rolig farmor, mormor og bedstemor, far sidder og holder en arm bag mig, så jeg ikke vælter bagover ;-)

  

Jeg har fået besøg af min ven, Rasmus. Han er godt nok hurtig til at kravle og så kan han gå hvis bare han holder fast i noget... det vil jeg også kunne... ;-)

  

 

Jeg havde lige gutterne på besøg, så vi skulle lege på mit legetæppe... I er vel ikke tvivl om jeg synes det var hyggeligt? Thumbs up!! Og så er jeg helt vild med at sidde i min høj-stol ved bordet og spise - koordineringen mangler lidt træning mener far... ;-)

   

Jeg sidder og hygger i min nye udestue. Der er godt nok dejligt her i solen og der er dækket op til mor og far på bordet ;-)

 

Jeg ligger lige og hygger imens mor får en lille lur - jeg har bare hostet hele natten, så mor og far er bare trætte. Jeg har desuder virkelig opdaget mine fødder - så nu kommer sokkerne af hele tiden ;-)))

Ur-Oma og Ur-Opa har været på besøg de sidste dage - Ur-Opa har lagt tæppe og så har vi leget sammen, det har været rigtig hyggeligt ;-)

Jeg har det nu godt med at falde i søvn i bilen og så lader mor og far mig heldigvis sove ;-)    

Jeg er nu blevet lidt rund-kindet... ;-)

 

Nu håber jeg snart at jeg er færdig med at bruge den her!!! Selvom de er søde og meget glade for mig på sygehuset, så synes mor og far ikke rigtig om det. På det andet billede hygger jeg i vores nye udestue - det er bare dejligt at være derude når solen skinner og Amalie er på besøg ;-)

  

 

Farmor mener at jeg ligner far... døm selv?

Så fik jeg tilsendt farmors billeder og de er faktisk rigtig gode ;-) Jeg kan ellers fortælle, at jeg i sidste uge for første gang vendte mig og idag stod jeg op og gik mine første 4 skridt (imens mor støttede mig)... men for at vise at jeg godt kan gjorde jeg det lige 10 gange i træk! Far har det på video nu, he, he ;-)

  

 

Igår var jeg til fastelavn med mor og far, det var bare rigtig spændende... jeg var klædt ud som hofnar ;o)

      

Også gulerodsmos er et hit! Se selv ;o)

  

Nu er jeg begyndt at spise gulerodsmos - det er sjovt ;-) Tallerkenen er bare spændende, idet hele taget er det spændende at sidde ved bordet, huiiii

 

Idag var sundhedsplejerskeren her og bagefter var jeg endda til læge til 5 måneders check og vaccination. Nu vejer jeg 7 kilo og er 63 cm høj - så jeg er over normalen-stregen, eller hvad hende lægen også kaldte det ;-) Og jeg kan sidde i min nye fine stol, det syntes jeg var rigtig sjovt, selvom far ikke kunne finde ud af at tage billeder når jeg grinte, øv!

  

Nu hedder jeg officielt Niels-Emil Bech Lindgaard - for jeg er blevet døbt ;-) Det var bare en rigtig hyggelig weekend med alle mine bedsteforældre og onkler og tanter ;-) og ikke mindst super barnedåbsdag!

Her sidder jeg sammen med Brian og på det andet billede er alle tre faddere med på billedet ;-)

 

 

Jeg er igang med at lave gymnastik på badeværelse... jeg er da dygtig til at holde mit hoved ;-) På det andet billede lå jeg og legede med mor, indtil hun ikke rigtig var klar til at jeg lige skulle skide... ;-)

  

Jeg har helt glemt at skrive, at jeg var en tur hos sundhedsplejersken inden vi tog afsted, og at jeg nu vejer 6,5 kg og er 62 cm ;-))))))  

 

Så er vi kommet til Århus :o) vi er blevet godt indkvateret hos Karin og Bo! Billedet er taget hos Tim og Karen i deres dejlige "Sommerhus" hvor jeg rigtig hygger ;-)

    

   

Oldemor kom på besøg, det var bare hyggeligt ;-)))

   

Lidt hygge inden far tager afsted til Kina, vi glæder os allerede meget til verdens bedste far kommer hjem igen!

    

Se hvor jeg kan ;-))))) (3/1 2007)

  

 

 

Niels-Emils homepage

Welcome to